Hopp til innholdet
Merk: Minimum ordreverdi 501,00 kr
Merk: Minimum ordreverdi 501,00 kr
Förstå beräkning av anoder för fartyg: Hur du skyddar ditt fartyg från korrosion

Forstå beregningen av anoder for skip: Hvordan beskytte skipet ditt mot korrosjon

Lær viktigheten av ofre for fartøyer og hvordan våre tjenester i Adefactory & Corrosion Group kan hjelpe deg med å beregne ditt spesifikke behov.

 

For å holde skipet trygt mot korrosjon og forlenge levetiden, er det viktig å bruke ofre. Operaranoder er laget av et metall som er mer reaktivt enn metallene i skipets skrog- og drivsystem, og de fungerer ved å korrodere før resten av skipets metallkomponenter. Men hvordan vet du hvilken størrelse og mengde anoder skipet ditt trenger? Det handler om å lage en riktig beregning og design av systemdesign. I dette blogginnlegget vil vi utforske viktigheten av ofre for vedlikehold av skip og hvordan du beregner antall og størrelse på sinkanoder som trengs for skipet ditt riktig.

 

Hvorfor er for eksempel. Sinkanoder som er viktige for fartøyer? Selv i saltvannsmiljøer, hvor korrosjon er mer sannsynlig å oppstå, kan bruk av sinkanoder beskytte karet ditt mot korrosjon. Sinkanoder fungerer som et offermetall som korroderer i stedet for skipets metallkomponenter. Uten sinkanoder ville skipets skrog- og drivsystem være mer utsatt for korrosjon og skade, noe som til slutt kan sette sikkerheten til skipet ditt i fare. Beregning av sinkanoder for kar for å beskytte karet ditt med sinkanoder, må du beregne riktig størrelse og antall anoder som trengs for skipet ditt. Hvordan å bruke:

  1. Bestem overflaten på skipets skrog og drivsystem i M2.
  2. Velg størrelsen på skipet ditt og bestill en design av oss
  3. Få en komplett anodplan som viser hvor mye og hvor du skal plassere ofrene dine.

Du finner våre tjenester for å beregne beskyttelse her:

Neste artikkel Forståelse av offer i ferskvann: Hvorfor magnesiumanoder er et passende valg

Jämför alla produkter

{"one"=>"Välj 2 eller 3 artiklar jämföra med", "other"=>"{{ count }} av 3 artiklar"}

Välj första produkt att jämföra

Välj andra produkt att jämföra

Välj tredje produkt att jämföra

Jämför