Hopp til innholdet
Merk: Minimum ordreverdi 501,00 kr
Merk: Minimum ordreverdi 501,00 kr

Anodbloggen

RSS
 • Förstå beräkning av anoder för fartyg: Hur du skyddar ditt fartyg från korrosion
  mars 4, 2023

  Forstå beregningen av anoder for skip: Hvordan beskytte skipet ditt mot korrosjon

  Den maritime industrien er en av de mest korrosjonseksponerte næringene, og korrosjon på fartøyer og andre marine konstruksjoner kan føre til alvorlige konsekvenser. For å beskytte disse strukturene mot korrosjon er bruken av ofre avgjørende.

  Sterkranoder er en type korrosjonsbeskyttelse som fungerer ved å sende ut elektroner til korrosjonssyklusen, noe som reduserer hastigheten på korrosjon av metalliske materialer. Når offeret er plassert på en overflate som er utsatt for korrosjon, for eksempel skroget på et skip, korroderer ofringene i stedet for det metalliske materialet på skroget.

  Seryranodes er tilgjengelige i flere materialer, men sink er det vanligste offeret som brukes på skip og andre marine strukturer. Ved å bruke riktig mengde sinkanoder på de rette stedene, kan du beskytte skroget og andre deler av fartøyet mot korrosjon.

  Det er imidlertid viktig å bruke riktig mengde og type offerkoder for å beskytte fartøyet effektivt. Operaranoder må plasseres på de rette stedene, og mengden avhenger av størrelsen og formen på skipet og den typen vann fartøyet seiler inn.

  Hvis du vil lære mer om korrosjonsbeskyttelse og bruk av ofre for å beskytte skipet ditt eller andre marine konstruksjoner, kan du kontakte oss på anodefabrikken. Vårt erfarne team kan hjelpe deg med alt fra rådgivning om ofre til å velge riktig korrosjonsbeskyttelse for din spesifikke situasjon.

  Les mer
 • Förståelse för offeranoder i sötvatten: Varför magnesiumanoder är ett lämpligt val
  mars 2, 2023

  Forståelse av offer i ferskvann: Hvorfor magnesiumanoder er et passende valg

  Båtseiere vet hvor viktig det er å opprettholde skipet sitt for å forhindre korrosjon og forlenge levetiden. En viktig del av båtvedlikehold er bruk av anoder. Anoder er offermetaller installert på båter for å beskytte andre metallkomponenter mot korrosjon.

  Men med så mange forskjellige typer anoder tilgjengelig, hvordan vet du hvilken du skal velge for bruk av ferskvann? Mens aluminium og sinkanoder er populære valg, er magnesiumanoder et passende alternativ for båter i ferskvannsmiljøer.

  I dette blogginnlegget vil vi utforske fordelene ved å bruke magnesiumanoder for ferskvannsbåter og hvordan de kan hjelpe deg med å beskytte investeringene dine i mange år fremover.

  Les mer
 • Anodpåsar för nedgrävda propantankar i USA
  februar 5, 2023

  Anodeposer for nedgravde propantanker i USA

  Anodeposer for nedgravde propantanker er en viktig komponent for å sikre lang levetid og sikker drift av bensintanken din. Enten du er huseier eller gründer, er det viktig å kjøpe anodevesker av høy kvalitet fra en pålitelig leverandør i USA. Hold propantanken i topp tilstand og sikre sikkerheten til eiendommen din med de beste anodeposene på markedet.
  Les mer

Collection list

Visa alla

Jämför alla produkter

{"one"=>"Välj 2 eller 3 artiklar jämföra med", "other"=>"{{ count }} av 3 artiklar"}

Välj första produkt att jämföra

Välj andra produkt att jämföra

Välj tredje produkt att jämföra

Jämför